I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

Hopp, mys och skrik.

Publicerad 2010-03-30 21:54:52 i Allmänt,


Ellen har fått en hoppgunga den 26e mars. Den tycker hon är jätteskojig! Hon är liiite på gränsen för kort och liten för den. Men hon tycker det är skojigt ändå. Och jag tycker det är skönt att ha lite fler saker att ta till för att stimulera henne när vi är hemma. Och så slipper jag hålla henne i ståläge hela tiden, som är hennes bästa läge just nu. Stå stå stå och hoppa. Det är roligast.


Efter ett hopp-pass, kan man ligga och vifta med armarna som en tok.
och dreggla lite..


Ellen är fortfarande snorig. Jag hoppas det går över snart. Hon är himlans pigg, men snorig. Några gånger om dagen får hon dock riktiga downs och gnäller eller skriker hysteriskt sönder både mej och Uffe. Jag misstänker tänder, magvärk eller förkyldningsont i kroppen. Vet inte..Kämpigt är det i alla fall. Och sova på nätterna..det gör hon icke särskilt mkt..suck å stånk. Tur att hon är så söt. Verkligen tur. För hon har nämligen smittat Casper, sin kompis, med denna förkylding också. Kaaan ju ha hänt när hon råkade nysa honom i ansiktet i onsdags. Flåååt Casper. Men som sagt...hon kommer undan med även det..eftersom hon är sååå söt.

I lördags den 27e släckte ni väl lamporna en timma? Hoppas det. Annars blir jag tjurig. Jag och Uffe satt i mörkret och fnissade utan lampor.

Värmeljus.


haha ehm..ja. Man kan ha kul när det är mörkt.



I dag, Tisdag, åkte vi till landet. Det var första gången Ellen var där utanför magen. Nu fick hon sitta i bärselen utanpå magen istället. Vi skulle dit och plocka lite ris till påsken. Man måste ju dekorera fint när man får storfrämmat. Mamma och pappa och Yasmine kommer hit på torsdag.


Ellen i bilstolen.


Snön hade smält likt ett hjärta när vi kom dit. Kändes som ett fint meddelande typ :)


Ellen är nyfiken på fåglar och andra "naturljud" på landet..







Fotosession.
Jag och Ellen...












Och Ellen och Uffe, denna dag, 30 Mars 2010.
(Observera Ellens solbrillor. Inköpta pgr av att hon haaatar sol i ögonen. Bara nyser och gnäller när solen sticker henne i ögonen.)



Pappan gör grimaser..Ellen fnyser mest.




Snyggaste bebisen ever!


Familjen..

Och kaffet...


Hej dååå.

Kommentarer

Postat av: Maya

Publicerad 2010-03-31 10:27:05

Lugnt landets coolaste bebis!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-31 17:53:38

Underbara bilder från Eknäs! Och Ellen blir bara sötare och ser härligt kaxig ut i solbrillor ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela