I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

En uppdatering i bilder.

Publicerad 2009-04-05 12:13:17 i Allmänt,

Jaaaa nu mina kära vänner kommer lite bilder från tiden jag varit tyst.
Börjar med Uffes 31-årskalas.


Förberedelser.


Min pappa och mamma var här.


Far är rar.


Uffe med godsaker och mamma Elisabeth.

         
Gäster.




Yasmine vilar i mammas och pappas sängkläder i en Ikeakasse.

Dagen efter kalaset var en Fredag. Då var jag faktiskt ledig. Jätteskönt. Och Uffe råkade också vara ledig. Så vi åkte till vår lägenhet som håller på att byggas upp för fullt och tittade med mamma och pappa. Men bara utifrån. Vår lägenhet är den till vänster på andra våningen. Balkongen är inte klar än riktigt bland annat. Just nu ser det ut som vi ska ha en gemensam balkong med grannen :) Är en liten kulle framför huset med några gungor på.



Sidan av huset. Blir våra sovrumsfönster där på andra våningen. Eller ja..det ena är vårt sovrumsfönster. Det andra blir gästrum/datorrum/nånting.


Den lilla dungen och en av de speciella villorna vi har som granne. Annars ligger husen lite på en stor åker. På andra sidan åkern ligger Bålsta centrum.


Från vårt sovrumsfönster ser man Åbergs MUSeum än så länge. Men här skall det byggas en sådär speciell avlång villa, som döljer den utsikten lite.


Åbergs. Här kan man fika och äta gott. Man kan även se Lasses unika samlingar.
http://www.abergsmuseum.se/



Vi bestämde oss för en fika där inne. Och träffade faktiskt Lasse Åberg. Ojoj vilken lycka.




Vi bestämde oss för att ha den här röda färgen på en vägg i vår nya lägenhet faktiskt, när vi satt och sörplade fika.


Uffe funderar, mamma äter.

På kvällen hade Uffe spelning med sitt band Castillion. Mamma och jag åkte till Uppsala och gick på rockklubb.


Klubb.


Uffe.








Mamma med sin klubbstämpel :)

Sedan åkte Uffe till studion i Örebro över helgen för att spela in skivan.
Pappa och mamma och jag tittade på melodifestivalen och röjjde loss :)



Yasmine tog det lite softare.


Ja..sedan har dagarna gått och mars började ta slut. Då skulle man släcka lamporna och dylikt i en timma, så det gjorde vi. Uffe tyckte det var tufft med svart mjölkpaket. Riktigt fett :)




Ja och då var vi framme i nutid. Jag är ensam hemma över helgen. Uffe är i studion igen och spelar in den där skivan..som jag nämnde i mitt textinlägg igår. Jag påskpyntar och gör glada gubbar när jag förbereder min lunch, som var pyttipanna just denna dag.

Ja..vi "ses" snart..

Puss från mej.

Solen Solen Solen.

Publicerad 2009-04-04 13:12:34 i Allmänt,

Åh solen..Som jag saknat solen. Men nu är den här på riktigt! Jag sitter i linne på balkongen! Och jag svettas ändå! Det är sommarvärme på min balkong. I like it. Balkongen är inte mycket att hurra för..men soolen alltså..hurraaaaaaa.

Jag är välldans dålig och lat på att ta kort och särskilt att ladda in dem i datorn...ska göra det nån dag.

Oj nu sjunger radion dead by april..eller vad de heter.i kapp med kyrkklockorna här...konstigt sound..

För övrigt ensam..Uffe är i Örebro och spelar in i studion. Gud vilket slöseri att vara instängd i en studio hela helgen när solen är varmast i år. Men kul att det går frammåt med skivan deras.
Men helst av allt önskar jag att Uffe skulle vara mer ledig och med mej på helgerna.
Jag kunde iofs sa ta mej till en stad hyffsat nära och träffa vänner. Men jag är trött och orkar inte leta fram nåt att ha på mej för att visa upp mej för folk. Jag har så fula kläder har jag kommit på. Slitna å jävliga. Kan nån köpa nya kläder till mej? Tack.
Om nån gör det kan jag lova att jag kanske dansar lambada och bjuder på thaimat.

Föresten i natt drömde jag att jag ordnade en teaterföreställning med justin timberlake och george Cloney (hur stavas det?) Och att jag kramade den sist nämda hårt, och han sa "ja..jag älskar dej också..för jag känner på din kram att det är det du menar".
Herregud. Behöver jag vård? och varför dyker Mr G upp i mina drömmar igen?! Detta är inte första gången. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i honom..men likt förbannat besöker han mej. En gång hälsade han på mej i landsbro och satt vid mitt köksbord, drömde jag.

Ja jag säger då det..

På tal om Landsbro. Beställt tågbiljetter till småland också ja. Det ser jag fram emot!! Åker på torsdag kväll och kommer hem på tisdag. Härligt!! Jag ska lata mej så in i bomben och gå klädd i myskläder den mesta av tiden..och mamma ska ge mej all mat jag vill ha.

Hej då.

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela