I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

Livet med Ellen.

Publicerad 2009-12-16 23:59:22 i Allmänt,

Det är en turbulent första tid i livet som mamma. Ena dagen har jag varit olycklig som få..andra dagen är man överlycklig som få..nästa dag ÄR man bara...nästa dag ligger man nerbäddad med feber..nästa med migrän..nästa dag är man ute och går en halvmil och nynnar glatt..nästa bor man i soffan och halvsover med en bebis på magen hela dan..Nästa dag går man på lindex och kollar på bebisklänningar med volang (vad hände michelle?!?!?!? fast jag har nästan alltid sagt att genustänket inte sitter i kläderna..men ändå..Köpte dock inget med volang..blev en skojjig pyjamas)

Just idag har vi hängt med Camilla, Håkan och deras bebis Casper. En familj från föräldragruppen. Casper är två veckor äldre än Ellen. Han var jättesöt..men han spydde och bajsade ner hela sig hela tiden. hehe. Sånt sysslar inte Ellen med. Det är skönt :)

Jag är så otroligt kär i Ellen nu när man landat lite i allting. För varje dag som går älskar jag denna varelse bara mer och mer. Jag kan inte tänka mej ett liv utan henne.

Nu ska vi bara få ording på den här amningen..(funkar inte alls..pumpar bara just nu) så är allt helt perfekt.


ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR.


Härliga promenader.


Underbara små fötter.


Mysiga stunden efter en god måltid.



Ellen har fått ett fullständigt namn nu:
ELLEN JUNI ASTRID WENSTRÖM.

Puss från oss..Och God jul!!

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela