I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

Veckan som gått.

Publicerad 2009-03-01 18:44:57 i Allmänt,

Veckan som gått har varit stressig. Kännt mej stressad, lättstött, sur och ganska ofantasifull på jobbet. Kom till och med lite tårar där en dag. Men men, så är det ibland när det är lite för mycket och någon råkar krama en.

Annars så upptäckte jag ett vårtecken på min balkong. Den här:


Flugan.

Han var även där i fredags. Då bjöd jag honom på en fullkornskudde.

Mumsigt för en liten stackare som vaknat på tok för tidigt.


Solar lite i dörröppningen.

Och strax efter detta mina vänner, var den goda stämningen som bortblåst. Jag skulle gå på toa, och just som jag skulle sätta mig ned sa det PANG och ryggskottet var ett faktum. Haft det på känn ett tag, och vips var det där. Var väl en sjua på en tiogradig smärtskala. Först kunde jag inte röra mej en stund. Men förra gången kunde jag inte ens vifta på tårna, men det kunde jag nu! bra!
Denna gången tvingade jag mej dock att börja röra på mej redan några timmar efter smällen. Började gå omkring försiktigt i lägenheten...gick sedan snigelsteg till vivo t.om. Detta skall tyudligen vara bra, och jag tänkte bota mej själv fort. På lördagen gick jag också en hel del, och idag söndag har jag varit ute och gått en ganska lång promenad. Sedan stod jag länge och lagade mat. Då blev dock "skottet" ganska sur på mej och blev värre...Kanske överansträngde det lite. Men jag hoppas det ska va helt över om några dar. Just nu är det som värst i rumpa och vänster ben.

Men men..igår lördag som sagt, rörde jag på mej ända till Rågsved faktiskt, där Oscar hade inflyttningsfest. Himla trevligt var det. Uffe drack sprit och jag ägnade mej mer åt kex och ost och ostbågar. Välldans gott! :)


Festfin i rosa.


Oscar!


Emma och Superbingo!


Kim, kex, och Jesper.


Fest i en walk in closet.


Uffe, Oscar, Kim och Emma uppställda utanför en walk in closet.
(Jättefin klänning Emma!! Jag glömde säga det på festen!!)


Uffe håller låda.


Jag gör en ostbågeälg.


Jag och min toyboy Oscar, som är livrädd.


Men sedan infann sig harmoni kanske. Finfint. kanske.
(Tack emma för att du fotade underifrån och fick med mina hakor :)


Brad och Chip.

Tack för en trevlig tillställning Oscar!

Imorgon är det Måndag. Hej då.

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela