I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

Nejmen hej!

Publicerad 2009-01-11 16:32:31 i Allmänt,

Jag är lite dålig på att blogga. Jag har inte riktigt haft lust. Det dyker upp bilder på facebook istället, där man kan kolla vad jag har för mej lite grann. Men då och då skall jag också uppdatera här är tanken. Men kanske inte med lika mycket bilder som förut. Det tar så mycket tid. Men på facebook hittar man bilder från jul och nyår, om man är intresserad och har facebook.

God fortsättning alla! Året har börjat ganska okej. Dock började inte min termin på förskolan så bra. Fick gå hem från jobbet i fredags med en riktig dundermigrän. Hade lite ont i huvudet och ryggen hela veckan. Men på fredagen bestämde sig min kropp för att fokusera på huvudet, och jag fick värken from hell, som bara stegrade sig minut för minut tills jag höll på att sprängas, och bara fick dra från förskolan illa kvickt. Sedan sov jag en HEL dag. Från klockan tolv på dagen till åtta på kvällen. Gick upp några timmar, och fortsatte sedan sova.
Sedan har jag mest sovit hela helgen. Gjorde ett försök till Uppsalabesök på lördagen, det gick sådär, åkte hem efter några timmar. Men uträttade det jag skulle, levererade min tavla till Fredrik....


Så här blev den.

Gav även en blomma till Cillan, som jobba på min förskola innan, som hon hade glömt där.
Sedan åkte jag hem igen och tog det lugnt.

Idag har vi kollat en lägenhet i Kungsängen. Helknasig idé. Så vi skippar det.
När jag gick hem från pendeln passerade jag café Miranda, och kom på den mest perfekta söndagsidén; Köpa en räkmacka. Så det gjorde jag. Gick hem och bryggde kaffe och åt min macka. Åh smaksenationer! Man borde alltid unna sig något lyxigt på en tråkig iskall och grå söndag! Det var nästan så jag blev av med huvudvärken..men just som jag tänkte det var den tillbaka igen..Just nu utgår den från öronen och in mot skallen.
Kanske blir den bättre om jag använder mina nya glasögon, som kom på posten i fredags. Köpte dem när jag var nere i småland.


Vad sägs? (det ser ut som jag har en snusprilla inne..men jag bara ser ut så..lustigt nog)

Det är liksom löv på sidorna. Himla..sådär..speciellt.

Det är väldigt konstigt att ha dessa glasögon. Jag blir helt snurrig..och mina ögon känns konstiga, jag hoppas bara jag är ovan, men tycker inte det borde vara så stor skillnad, för min syn hade inte förändras så mycket, så styrkan borde inte chocka mina ögon så mycket.
Well..ska ha dem så mycket jag kan och försöka bli av med huvudvärken. Eller ringa farbror/tant doktorn imorgon...Får se hur jag gör...
Tänker i alla fall inte leva med den här odågan till kompis (Huvudvärken även kallad) något mera.

Hej då!
// 26-åringen i en 85-årings kropp.

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela