I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

39+0

Publicerad 2009-11-04 15:15:34 i Allmänt,

Hej!
Ja vad betyder 39+0? Joooo det betyder att jag gått 39 veckor plus 0 dagar i min graviditet. Alltså 39 fulla veckor av 40. Dock kan det ju tyvärr bli upp till 43 veckor om jag har otur..Tydligen kan de vänta upp till 3 veckor efter beräknad födelse, innan de sätter igång förlossningen. Puh...Snälla låt inte det hända.
Jag bangar inte att föda imorgon. Har sagt ett tag att jag banne mig ska föda barn på torsdag den 5 november...Men jag tvivlar..Har inga direkta känningar precis...Men men...man vet aldrig..Kanske bara sätter PANG så är det igång. ÅÅH hoppas.

Samtidigt..helt sjuuukt overkligt fortfarande att jag faktiskt ska föda barn. Jag?! Föda fram ett barn?! Lilla Michelle som knappt är torr bakom öronen än. Nej..jag fattar det inte. och det är en sådan himla märklig känsla.
Man går här med största magen, man får kickar i hela magen, man känner bebisen hicka, man har sett den på ultraljud, man har packat väskan till bb, man har i princip allt man behöver i hemmet för en bebis....MEN ändå fattar jag det inte? Att jag; Michelle ska bli en mamma, och Uffe ska bli en pappa. Och att vi ska dela detta ihop. Det är ju helt galet! Vilken grej han och jag gjort. När skrutten kommer ut har Uffe och jag starkare band till varandra än vi någonsin haft med någon annan...Det är så häftigt. Och lillskrutten är en blandning av Michelle och Uffe...han är vi. (ja jag sa han..men jag tror det blir en han..hihi)


Trött ruffsig blivande mamma.

Igår bestämde jag mig för att vara aktiv. Utmana mig själv. Kanske kommer barnet fortare, om jag rör på mig. Så vi gick i eländig terräng, nästan klättrade i berg, och höll på. hehe. Idag har jag dubbeltont av min foglossning. Men men..det får det vara värt, om det kanske gjorde så födseln kom närmare.

Här är lite bilder från äventyret vid klipporna.





Fågelskådar, men skådade "bara" ett slott långt borta.


Så här ser en trött gravid aktiv kvinna ut. Jag ser annorlunda ut. Mina ögon är konstant påsiga och trötta.
Undrar hur jag kommer se ut när jag fött, och bebisen skriker om nätterna. Hmm..
Mina vackra dagar är förbi :)


Någon som dock är snygg är min sambo. Jösses vad du är snygg.
Jag vill äta upp deeeeeeej. snyggo snyggo snyggoooooo.


Han är rolig också! Värsta kapet :)


Letade oss ner till vattenbrynet. Blåste massor, och vattnet väsnades med höga vågor.


Uffe på sten.

 



 
Här är vi! Hejhej!


Plumsar hem i höstlöven och väntar på bebisen..Passade på att dammsuga hela lägenheten också, nu har jag varit aktiv så det räcker och blir över.
Så i skrivande stund vilar jag...mmmm skönt.....Slappdag..

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela