I am Michelle

Michelle är en genusfokuserad mamma och förskollärare med mycket tankar och känslor.

Skåneland.

Publicerad 2008-07-11 17:51:20 i Allmänt,

I Skåneland har vi en lugn fredag, som inte innehåller så mycket spänning. Detta låter väl ganska skönt för en blivande 26åring, 65åring och 66åring...Men inte för de två andra på blivande 10 och 11. De tycker det händer alldeles för lite.
My har varit och lekt hela dagen med kompisar, men Rasmus är trött och har mest varit hemma och lekt gnällspik. Men han är söt ändå :)





Tröttis


Pappa och mamma slappar. Störtregnade hela morgonen, men under dagen har det börjat titta fram lite varm sol då och då.


My är hemma en sväng.


Viktigt att fixa håret lite grann när man ska leka med Jonathan tydligen.

Så här bor familjen Wenström-Nilsson...




Baksidan. Det blå skynket kommer från poolen, den är bakom planket där :)


Gäststuga med veranda på baksidan.


Framsida och en Rasmus.


Framsida.


Pappa hihi :)


Menlös men nöjd dotter :) Barnen har ju äntligen lugnat sig. Idag har man verkligen fått pröva på att fostra barn. Är ju annorlunda på jobbet än när man ska försöka få ordning på sina egna brorsbarn. Får ta till andra metoder. Ganska bra har det gått i alla fall, och nu är vi bästisar, var just i affären och köpte glass till dem :)

Föresten jag läser en jättebra bok just nu. Bitterfittan av Maria nånting,,har den inte här vid datorn just nu. Men den är väääldigt klok. Läs den! Den romantiserar inte nånting. Den bara säger hur det är.

Avslutar med en liten gelkott jag träffa igår. Träffade även en stor igelkott som jag fick bära iväg med, för den får inte bo under busken på mammas och pappas tomt. Jag hoppas den lilla och den stora kan flytta tillsammans till skogen.





Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Michelle

Nybliven 30-åring med en dotter på 3 år och en sambo som närmar sig 35 år. Bor i en liten tätort utanför stockholm. Jobbar som förskollärare. Peppar min omgivning på genusmedvetenhet och tycker extremt illa om smygrasister. Älskar Ugglor och småland.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela